Zagrebački holding: Izabrani novi voditelji podružnica

Zagrebački holding: Izabrani novi voditelji podružnica

Većina tvrtki podružnica u sastavu Zagrebačkog holdinga dobile su nove čelnike, a odluku o tome objavili su iz Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o. 

“Uprava Zagrebačkog holdinga d.o.o. donijela je danas odluku o izboru voditelja podružnica, direktora i člana Uprave povezanih trgovačkih društava temeljem javnih natječaja objavljenih 16. i 23. studenoga 2021.”, izvijestili su iz Holdinga.

Tako će podružnicu Zrinjevac voditi doktor znanosti ekonomskog smjera Damir Grgić, dipl. inž. prometa Krešimir Milinović vodit će Zagrebparking, a dipl. inž. prometa Jurica Krleža Zagrebačke ceste.

Dipl. ekonomist  Igor Rađenović vodit će Gradska groblja, a dipl. ekonomistica Roberta Čupić Robne terminale Zagreb.

Na čelo Tržnica Zagreb dolazi magistrica ekonomije Božena Cvitanović, dok je za direktora Gradske plinare d.o.o. imenovan dipl. inž. elektrotehnike Miroslav Živko.

Dipl. novinarka Irena Benko vodit će podružnicu Vladimir Nazor, dipl. inž. elektrotehnike Marin Rončević podružnicu Autobusni kolodvor, a stručni specijalist poduzetničkog menadžmenta Filip Jurišić vodit će podružnicu Zagrebački digitalni grad.

Za člana Uprave trgovačkog društva Zagreb plakat d.o.o. izabran je dipl. ekonomist Emilio Gašpić.

Iz Zagrebačkog holdinga izvijestili su kako su imenovanja provedena za 11 od ukupno 12 ključnih radnih mjesta. 

Dodali su i kako je u slučaju podružnice Arena Zagreb, član Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o. Boris Sesar, u skladu s imenovanjem iz studenog 2021.,ostaje nadležan za upravljanje podružnicom, dok će Sretan Šarić i nadalje, po specijalnoj punomoći, biti ovlašten poduzimati radnje voditelja podružnice.

“S obzirom na to da je riječ o poduzećima i podružnicama koje obavljaju ključne usluge za građane grada Zagreba, vrlo je bitno izabrati stručne kandidate na upravljačke pozicije”, poručili su iz Holdinga.

Tekst: HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply