HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ: Počinje prodaja ulaznica za utakmicu protiv Slovenije

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ: Počinje prodaja ulaznica za utakmicu protiv Slovenije

Nakon odluke Stožera civilne zaštite RH od 30. kolovoza kako je i dalje dopuštena organizacija javnih okupljanja  na kojima sudjeluju samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, Hrvatski nogometni savez potvrđuje da će utakmica Hrvatska – Slovenija biti odigrana uz prisutnost gledatelja koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu te ovim putem obavještava javnost o procesu kupnje ulaznica. 

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Slovenije na stadionu Poljud (7. rujna u 20:45 sati) počinje u srijedu, 1. rujna u 12 sati.

Prodaja ulaznica organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama:

Cijene ulaznica u pretprodaji/do 6. rujna (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad sredina: 200 kn
Zapad: 150 kn
Istok sredina: 120 kn
Istok: 100 kn
Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad sredina: 250 kn
Zapad: 200 kn
Istok sredina: 150 kn
Istok: 120 kn
Sjever/Jug: 100 kn

SVE OSOBE KOJE DOLAZE NA STADION SA SOBOM TREBAJU IMATI EU DIGITALNU COVID POTVRDU.

Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu. 

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Informacije o načinima preuzimanja EU digitalnih COVID potvrda možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja

Navijačima koji nisu cijepljeni ili preboljeli COVID-19 pri dolasku na stadion bit će omogućeno testiranje putem brzih antigenskih testova. Cijena testiranja bit će 50 kn po osobi, a punkt za testiranja bit će otvoren ispred Spaladium Arene u sljedećim terminima:

Ponedjeljak, 6. rujna, od 12:00 do 22:00 sata
Utorak, 7. rujna, od 9:00 do 21:00 sat

Tekst: HNS/ZNA

Foto: ARHIVA/Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply