POČETAK PRVENSTVA: Ulaznice za utakmicu Dinamo – Slaven Belupo

POČETAK PRVENSTVA: Ulaznice za utakmicu Dinamo – Slaven Belupo

GNK Dinamo donio je odluku da će na utakmici 1. kola Hrvatski Telekom Prve lige Dinamo – Slaven Belupo, u petak 16. srpnja s početkom u 18:55 sati na stadionu Maksimir, omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo.

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja.

IZNIMNO se, prema članku 5. iste Odluke, sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Slaven Belupo:

Tribina sjever dolje 30kn
Tribina zapad dolje 50kn

VAŽNO! Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Za kupovinu ulaznice osoba treba sa sobom imati:
– važeći osobni dokument
– EU digitalnu COVID potvrdu

DJECA STAROSTI DO 12 GODINA

Od utakmice sa Slaven Belupom GNK Dinamo uvodi novost kako bi priključio malene navijače u Dinamovu obitelj. Tako će djeca do 12 godina starosti u pratnji roditelja ili skrbnika moći iskoristiti pravo na besplatnu ulaznicu za domaće utakmice GNK Dinamo koje budu otvorene za gledatelje. Ulaznica se preuzima na Ticket pointu. Preduvjet je da roditelj ili skrbnik posjeduju važeću EU digitalnu COVID potvrdu te dokument kojim dokazuju dob djeteta.

Radno vrijeme Ticket pointa (stadion Maksimir)

Četvrtak 15.7. od 11:00 do 19:00h
Petak 16.7. od 11:00 do 19:40h

Zbog specifičnosti uvjeta prodaje, ulaznice nisu dostupne u online prodaji.

ANTIGENSKO TESTIRANJE ZA NAVIJAČE

Kako bismo olakšali i ubrzali proceduru i mjere propisane od strane nadležnih institucija koje su uvjet da bi navijači mogli kupiti ulaznice i prisustvovati utakmicama Dinama na stadionu Maksimir, klub je u suradnji s poliklinikom Life osigurao punkt za brzo antigensko testiranje kod stadiona Maksimir ispod zapadne tribine. Također, klub je za navijače osigurao testiranje po povlaštenoj cijeni od 99 kuna.

Navijači na ovom punktu mogu odraditi antigenski test i u roku nekoliko minuta dobiti ispisanu EU digitalnu COVID potvrdu s kojom zatim mogu kupiti ulaznicu za utakmicu.

Radno vrijeme punkta za antigensko testiranje kod stadiona Maksimir

Četvrtak, 15.7. od 11 do 19 sati

Petak, 16.7. od 11 do 19:40 sati

ČLANOVI

Članovi Dinama mogu iskoristiti pogodnost besplatnog ulaza na 4 utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i Hrvatskog kupa po vlastitom izboru unutar 365 dana od učlanjenja. Pogodnost za ovu utakmicu vrijedi za tribine sjever dolje i zapad dolje.

Članovi besplatnu ulaznicu moraju preuzeti na Ticket pointu uz predočenje članske iskaznice i osobne iskaznice), kao i uz obavezno predočenje EU digitalne COVID potvrde koja je uvjet za preuzimanje ulaznice.

OSOBE S INVALIDITETOM

Na linku u nastavku možete pronaći informacije o ulaznicama za osobe u invalidskim kolicima.

https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak//dinamo—slaven-belupo-ulaznice-za-osobe-u-invalidskim-kolicima

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Slaven Belupo otvoreni od 17:55 sati.

Na ulazima na stadion Maksimir bit će organizirana kontrola tri dokumenta koji su uvjet za ulazak:

1. Važeći osobni dokument

2. EU digitalna COVID potvrda

3. Personalizirana ulaznica

Podaci na sva tri dokumenta trebaju biti istovjetni, u protivnom neće biti moguće ući na stadion.

Svaki navijač obavezan je sa sobom imati sva tri dokumenta za vrijeme boravka unutar stadiona te je obavezan predočiti iste nadležnim tijelima u slučaju kontrole.

Ulazak na stadion bez jednog ili više navedenih dokumenata neće biti dozvoljen.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da je za utakmicu Dinamo – Slaven Belupo jedino ovlašteno prodajno mjesto Ticket point kod stadiona Maksimir.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem drugih kanala kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

EU digitalna COVID potvrda

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/

Izdavanje potvrde mogu zatražiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid-19 unutar 180 dana te osoba koja ima negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa.

UPITI

Navijači mogu upite na temu ulaznica i procedure poslati na e-mail adresu:

sigurnost@gnkdinamo.hr

Tekst: GNK Dinamo/ZNA/Inga ĆUŽIĆ

Foto: ARHIVA/Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply