Tomašević: Pobijedit ćemo za dva tjedna otvorenih ruku za promjene

Tomašević: Pobijedit ćemo za dva tjedna otvorenih ruku za promjene

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević (Možemo! i Zagreb je Naš!) poručio je da će u drugom krugu lokalnih izbora, pobijediti otvorenih ruku da mogu provesti promjene.

“Pobijedit ćemo za dva tjedna uzdignute glave i moći ćemo svima pogledati u oči. Pobijedit ćemo za dva tjedna bez da smo prodali dušu i bez da smo ikome ostali nešto dužni kako bi imali otvorene ruke da provedemo promjene kako bi ovaj grad bio bolje mjesto života za sve”, poručio je Tomašević u emotivnom govoru u izbornoj noći. 

Kazao je da su građani Zagreba, koji su mu dali najveću podršku, time rekli da Zagreb ne pripada interesnoj kliki, već svima koji u njemu žive. “I zato je Zagreb naš”, poručio je pred 20-ak okupljenih članova stranke koji su uvjerljivo vodstvo u prvom krugu proslavili plesom. 

Kazao je da su u Zagrebu napravili jedan i pol od dva potrebna koraka da oslobode grad od korupcijske hobotnice, a da je za promjenu modela upravljanja “potrebno još samo pola koraka” da promijene model upravljanja gradom.

Istaknuo je da prije nema opuštanja te da će posljednja dva tjedna kampanje nastaviti voditi pozitivnu kampanju i “opet dati sve od sebe”. 

“Vodit ćemo i dalje pozitivnu kampanju i fokusirat ćemo na probleme ovog grada i rješenja za te probleme, nećemo se služiti prljavim trikovima poput nekih naših protukandidata”, ustvrdio je Tomašević. 

Tekst: HINA/ZNA
Foto: HINA/Daniel KASAP

Leave a Reply