Neka me neko uštipne, jer ne znam da li sanjam ili je Dinamo u četvrtfinalu Europske lige

Neka me neko uštipne, jer ne znam da li sanjam ili je Dinamo u četvrtfinalu Europske lige

Svaki navijač Dinama u ranu jesen ima samo jednu želju, da Modri prezime u Europi i dočekaju proljeće, a onda da nas sreća pomazi pa da se prođe i dalje u četvrtfinale, polufinale, o naslovu sanjaju samo oni koji su odavno izgubili smisao za realnost.

Večeras 18. ožujka 2021. pred praznim maksimirskim tribinama Dinamo je ispisao novu stranicu u svojoj novijoj povijesti. Izborili su četvrtfinale i to preko kluba koji je došao u Maksimir s dva gola viška iz prvog susreta, u tjednu u kojem su ostali bez trenera, oni su našli svoj mir i odigrali utakmicu života, a Mislav Oršić postigao hat-trick, i održao lekciju jednom Tottenhamu.

I teško je nakon večerašnje velike pobjede Dinama, pisati neke mudre rečenice, prisjetiti se silnih poraza, utakmica koje su se trebale dobiti, ali ipak nisu, pa i ova večerašnja utakmica nije dala puno šansi Dinamu, jer jedan “veliki” Tottenham s velikim trenerom Mourinhom, imao je prednost od dva gola, u prvoj utakmici koja se igrala u Londonu, ali večeras Dinamo je dominirao, odigrao utakmicu koja ga je odvela u četvrtfinale Europa lige.

Mislav Oršić – Harry Kane 3:2.

Tekst: ZNA/Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply