PEĐA GRBIN: Joško Klisović je kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba

PEĐA GRBIN: Joško Klisović je kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin rekao je nakon sjednice Predsjedništva stranke kako je to tijelo podržalo prijedlog da kandidat za gradonačelnika Zagreba bude Joško Klisović za kojeg vjeruje da će pobijediti na izborima i “osloboditi Zagreb okova korupcije i klijentelizma”.

”Predsjedništvo je jednoglasno podržalo odluku povjerenika u Gradu Zagrebu da za kandidata na lokalnim izborima predložimo i podržimo Joška Klisovića. On je čovjek s 30 godina iskustva u privatnom i javnom sektoru, čovjek stručnosti, strpljenja, mirnoće, znanja, iskustva i drago mi je da ga imamo za kandidata, a nakon 16. svibnja ove godine i za gradonačelnika Zagreba”, rekao je Grbin novinarima nakon sjednice.

Naglasio je da nije istina da SDP ima “alibi kandidata” za gradonačelnika Zagreba. Mi u ove izbore idemo s najboljim što imamo, najboljim od svih kandidata što su do sada istaknuli kandidaturu i s čovjekom koji zna što će raditi nakon izbora. Klisović ima viziju kako će sljedeće četiri godine iskoristiti da se život ljudi u ovom gradu doista unaprijedi, kako bi se Zagreb oslobodio okova korupcije i klijentelizma i napokon prodisao punim plućima i ostvario puni potencijal na korist svih onih koji ovdje žive, poručio je.

”Joško Klisović će itekako imati odriješene ruke u izboru najbližih suradnika i bit će velika odgovornost na njemu, a SDP je tu da ga podrži i pomogne mu s punim potencijalom jer čovjek ne može sve sam. Cilj nije pobjeda na izborima, nego učiniti Zagreb boljim”, naglasio je Grbin.

Tekst: HINA

Foto: HINA/ Tomislav PAVLEK

Leave a Reply