Predsjednik Gradska skupština Grada Zagreba Mislav Herman : Čvrsto stojimo uz Svetu Klaru!

Predsjednik Gradska skupština Grada Zagreba Mislav Herman : Čvrsto stojimo uz Svetu Klaru!

“Sveta Klara, kao jedan od najvećih mjesnih odbora u cijelom Zagrebu, zaslužuje i više i bolje od ovog što danas ima! Tražimo njezin izlazak iz prometne izolacije, ambulantu, proširenje osnovne škole, povratak pošte, nogostupove… Tražimo i da se napokon izgradi Dječji vrtić, projekt koji je upravo HDZ Zagreb pokrenuo svojim amandmanom i njegovim prihvaćanjem uvjetovao podršku gradskog proračuna. Sve ćemo to i učiniti nakon svibanjskih lokalnih izbora!” Jednodušna je to poruka s proširene sjednice Izvršnog odbora svetoklarskog HDZ-a na kojoj su sudjelovali predsjednik Gradske skupštine i zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman i Predsjedništvo HDZ Novi Zagreb – zapad na čelu s Draženom Hrkačem.

– HDZ Zagreb čvrsto stoji uz Svetoklarčanke i Svetoklarčane! Na zadnjoj sjednici Gradske skupštine naši su zastupnici najmanje deset puta apostrofirali svakodnevne životne probleme koji muče stanovnike Svete Klare i zahtijevali da se počnu rješavati! – poručio je gradski zastupnik i potpredsjednik zagrebačkog HDZ-a Mario Župan, koji je i bio podnio amandman za Dječji vrtić u Svetoj Klari, čime je taj ponajvažniji projekt za Svetu Klaru poslije 20-ak godina (predizbornih) obećanja napokon službeno pokrenut, prvi put u povijesti.

Na sjednici je, među ostalim, otkriveno da naš prijatelj iz partnerskog HDZ Odra doc. dr. sc. Marko Periša, inače i potpredsjednik HDZ-a u našoj gradskoj četvrti, dovršava prometnu studiju koja će biti integralni dio izbornog programa ZG HDZ-a, a u njoj će posebni naglasak biti upravo na prometnoj deblokadi Svete Klare – kako više ne bismo morali po 15-ak minuta čekati na pružnim prijelazima kada idemo prema središtu grada.
Prenoseći pozdrave gradonačelničkog kandidata HDZ-a Davora Filipovića, predsjednik Herman je zaključio da se raduje nastavku iskrene suradnje koju njeguju HDZ Zagreba, Novog Zagreba – zapad i Svete Klare.

– Zajedničkim snagama ostvarit ćemo pobjedu i za gradonačelnika, i za Gradsku skupštinu, i za Vijeće gradske četvrti Novi Zagreb zapad i za Vjeće mjesnog odbora Sveta Klara! Kada smo složni, HDZ je – nepobjediv! – zaključio je svoj govor predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba i predsjednik zagrebačkog HDZ-a, Mislav Herman.

Foto: HDZ Sveta Klara

Leave a Reply