MISLAV HERMAN: Klub HDZ-a, nastavlja dosadašnju politiku

MISLAV HERMAN: Klub HDZ-a, nastavlja  dosadašnju politiku

Predsjednik Gradske skupštine Mislav Herman osvrnuo se na pojedine točke dnevnog reda koje se nalaze na 39. sjednici i na lokalne izbore koji se održavaju u svibnju ove godine.

Na  Gradskoj skupštini razmatrat će se i prijedlog gradonačelnika Milana Bandića o izgradnji 30 zgrada u Klari za smještaj Zagrepčana čiji su domovi stradali u potresu.

-Sve ono što smatramo da nije dobro za građane Grada Zagreba nećemo podržati. Mi svakako smatramo kako građani koji su unesrećeni potresima koji su zadesili grad Zagreb u nekom obliku i negdje treba smjestiti, jasno da ćemo podržati gradnju tih stambenih jedinica. Tražiti ćemo još nadopune, želimo da Sv. Klara dobije svoj vrtić i infrastrukturu koju zaslužuje. Ono što smo mi dobili kada smo tražili objašnjenje za ovakve poteze je da na ovakav način smještaja daleko je brži od ovoga što ste sada spomenuli, odnosno da obnova njihovih stambenih jedinica će ići sporije nego izgradnja mobilnih kućica.- rekao je Herman.

Lokalni izbori su u svibnju ove godine HDZ još uvijek nije istaknuo svog kandidata za gradonačelnika Zagreba.

– HDZ odlučuje sam svoj tempo o radu i objavi kandidata, stranka je dovoljno snažna i ići će sam na lokalne izbore.- zaključio je Herman.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Tagged with

Leave a Reply