CE KA TE: Istraživanje potreba u kulturi lokalne zajednice na Trešnjevci

CE KA TE: Istraživanje potreba u kulturi lokalne zajednice na Trešnjevci

Tijekom cijele godine, Centar za kulturu Trešnjevka organizira online istraživanje potreba u kulturi lokalne zajednice na Trešnjevci – vrlo posebnom zagrebačkom kvartu kojeg je najbolje opisao legendarni Zvonko Špišić u njegovoj “Trešnjevačkoj baladi”.

Osim što želimo saznati što ima nova u “ovom kvartu bez groblja i bez rodilišta”, ovim istraživanjem dajemo glas našoj publici i našoj lokalnoj zajednici, odnosno, omogućujemo Vam da sukreirate kulturni i umjetnički program CeKaTe-a tijekom cijele godine. Time ćete nam pomoći da prilagodimo naš program suvremenim društvenim, kulturnim, umjetničkim i tehnološkim kretanjima i ponudimo sadržaje koji su od interesa lokalne zajednice.

Osim što će rezultati istraživanja biti javno dostupni na našoj internetskoj stranici (www.cekate.hr). Na kraju istraživanja izradit ćemo istraživačku instalaciju u prostoru CeKaTe-a koja će prikazati rezultate istraživanja uživo, u prostoru CeKaTe-a (kao i na našoj Facebook i internetskoj stranici). Voditelj istraživanja: Ivan Hromatko

 Sudjelovati u istraživanju možete klikom na linku ovdje -> https://forms.gle/dCNd7JzXS1MGjB3K7

Leave a Reply