Izabrano novo vodstvo Glavnog stana Hrvatske stranke prava

Izabrano novo vodstvo Glavnog stana Hrvatske stranke prava

Uz pridržavanje strogih epidemioloških mjera dana 09.01.2021. u Zagrebu održana je sjednica Glavnog stana Hrvatske stranke prava. Priopćenje sa sjednice Glavnog stana HSP-a prenosimo u cijelosti:

“Na današnjoj sjednici na dužnost predsjednika Glavnog stana izabran je Ante Komljen iz Kaštela dok su za dopredsjednike izabrani Marina Logarušić i Tonči Hrabrić. Komljen, Logarušić i Hrabrić dugogodišnji su članovi i dužnosnici HSP-a koji su se dokazali svojim predanim i požrtvovanim radom, i to uvijek isključivo u interesu HSP-a i Hrvatske.

Nakon formalnog dijela sjednice prišlo se službenoj primopredaji dužnosti između bivšeg i sadašnjeg predsjednika HSP-a Karla Starčevića i Nikice Augustinovića, bivšeg i sadašnjeg predsjednika Glavnog stana Nikice Augustinovića i Ante Komljena te između bivšeg i sadašnjeg Glavnog tajnika Zvonka Čapka i Marija Popovića. Ovakva demokratska i civilizirana primopredaja presedan je u postojanju HSP-a te na ovaj način Hrvatska stranka prava šalje poruku da svi nastavljamo zajedno, u cilju izgradnje snažnijeg i kvalitetnijeg HSP-a.”

Foto: HSP

Leave a Reply