MILAN BANDIĆ: U petak u Brezovicu stiže građevinski materijal

MILAN BANDIĆ: U petak u Brezovicu stiže građevinski materijal

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika, obišao je objekte stradale u potresu, gradske četvrti Brezovica, Novi Zagreb-istok te Sesvete.

U Brezovici u obilasku kuća stradalih od potresa koji se dogodio 29. 12. 2020 uz gradonačelnika Milana Bandića bila je i predsjednica Gradskog vijeća Brezovice Marina Pucević.

– Najviše štete imamo u onom gornjem dijelu gradske četvrti Brezovica gdje smo bili prošli tjedan, Lipnica, Havidić. Štete imamo i u Dragonošcu, i ovdje po Brezovici. Potres je u ovom dijelu pogodio dosta kuća, oštećena nam je i Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije,- kazala je predsjednica Vijeća gradske četvrti Brezovica, Marina Pucević.

Gradonačelnik Bandić je rekao kako razumije predsjednicu gradske četvrti Brezovica Marinu Pucević, jer ima sedamdesetak prijavljenih šteta na objektima, i da bi svi željeli što prije sanirati štetu na svojim kućama.

– Od petka kreće pomoć u građevinskom materijalu, konkretno će se pomagati i u sitnim popravcima na oštećenim kućama, i napravit će se punkt kod škole u Brezovici, na kojem će se dijeliti građevinski materijal. Isto tako pozivam građane da prijave štetu na besplatne telefonske linije 0800 8802 ili 0800 8805 – rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆLeave a Reply