KK CIBONA: Cibosi odradili drive-in testiranje na koronavirus

KK CIBONA: Cibosi odradili drive-in testiranje na koronavirus

Cibosi su u nedjelju ujutro odradili drive-in testiranje na koronavirus na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo ”Dr. Andrija Štampar”.

Testirali su se svi igrači, stručni stožer i djelatnici kluba. Rezultati testova se očekuju u ponedjeljak ujutro, nakon čega će igrači odraditi liječničke preglede.

Prvi trening seniorske ekipe zakazan je za ponedjeljak u 18.00 sati.

Stručni stožer će kroz pripremni period pojačati stručnjak za kondicijsku pripremu Jurica Šango, a otvorena je opcija i nastavka suradnje nakon toga. Na probu će doći i još jedan mladi talent, Mihajlo Jerković.

– Imamo par novina. Prva je da će pripremni period s nama odraditi kondicijski trener Jurica Šango. Ideja je da on svoje znanje prenese našem mladom treneru Ivanu Antunoviću koji je budućnost kluba. Na probu će doći i mladi Mihajlo Jerković. On je izrazio želju da odradi pripremni dio s nama jer je čuo za naš plan razvoja mladih igrača koji mu se jako svidio. Igrač je koji ima potencijal i njega ćemo procijeniti na licu mjesta. Ako zadovolji, ostat će s nama. Također, očekujem kako će se kroz narednih nekoliko dana produžiti suradnja s Bilinovcem, pa bi nam se trebao pridružiti i on,- rekao je trener Cibone Ivan Velić.

Za novu sezonu Cibona je objavila i popis igračkog kadra: Krešimir Radovčić, Lovro Gnjidić, Mateo Drežnjak, Igor Marić, Sandro Rašić, Toni Nakić, Ivan Novačić, Roko Prkačin, Filip Bundović, Mate Vucić, Kristijan Krajina, Danko Branković, Lukša Buljević, Mihajlo Jerković.

Tekst: KK Cibona/ZNA

Foto: KK Cibona

Leave a Reply