ADRIA TOUR/BORNA ĆORIĆ : Uvijek mi je gušt igrati protiv Đokovića

ADRIA TOUR/BORNA ĆORIĆ : Uvijek mi je gušt igrati protiv Đokovića

Najbolje rangirani hrvatski tenisač Borna Ćorić trebao je samo 33 minute za pobjedu 4-1, 4-1 protiv bivšeg Top 10 igrača Bugarina Grigora Dimitrova u dvoboju kojim je u subotu poslijepodne u teniskom centru na Višnjiku otvoren zadarski turnir Adria Toura.

– Bio je stvarno super meč, odigrao sam dobro nakon tri i pol mjeseca stanke. Jako sam dobro ušao u meč. Očekivao sam da će mi bit prvi set malo lošiji a eto stvarno sam odigrao bez greške. Čim sam opustošenji, normalno je da igram bolje. Na pravom sam putu i dobro sam radio zadnjih tjedana.- rekao je Borna Ćorić, na konferenciji za novinare nakon meča.

Borna je u Zadru od početka tjedna dobro se pripremio za mečeve koji su pred njim na Adria Touru. Borna Ćorić danas igra još jedan meč protiv Novaka Đokovića.

-Raspoloženje je super kao i zadnjih pet dana, super sam se pripremio i nemam razloga biti loše volje niti zabrinut. Biti će veliki gust igrat protiv Novaka, igrali smo dva ili tri puta nikad ga nisam dobio. Mislim nema se tu što puno reći, igram protiv najboljeg igrača svijeta, nikad ga nisam dobio. Uvijek su bili sjajni mečevi, uvijek mi je bilo gušt igrat, nadam se da će bit fenomenalna atmosfera kao uvijek.- rekao je Ćorić.

Zbog COVIDA-19 svi planirani turniri su odgođeni, a tenisači su se pripremali kao da će se sve uskoro vratiti u normalno stanje, Ćorić je u dobroj formi, to je pokazao i u ovom meču.

– Ovo je egzibicija dok ne dođem na pravi turnir nećemo znat u kakvoj sam točno formi, ali sigurno je jedan solidan pokazatelj da sam na pravom putu. Zdrav sam napokon sto je najvažnije. Čekam pravi turnir, ali mislim da sam radio naporno šest tjedana, nakon toga sam se odmorio tjedan dana. Počeo sam igrat puno više tenisa i ne znam da li sam imao sveukupno petnaest dana odmora u zadnja tri mjeseca. – rekao je Borna.

-Uzet ću nakon ponedjeljka pauzu pet-šest dana s obzirom da će Tour počet 14. kolovoza, tako da ću uzeti malu pauzu. Igrat ću još par egzibicija u Kitzbuehelu i Beogradu. Što se tiče amerike, ne mogu ništa točno planirati, siguran sam da će za mjesec i pol biti drugačija situacija. Možda će bit gora, možda malo bolja, ali sad bih išao.- rekao je Ćorić.

Borna Ćorić danas igra drugi meč nakon 19,00 sati s najboljim igračem na svijetu Novakom Đokovićem.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ/HTS

Leave a Reply