ADRIA TOUR: Forum premalen za svu djecu koja su došli vidjeti Novaka Đokovića

ADRIA TOUR: Forum premalen za svu djecu koja su došli vidjeti Novaka Đokovića

Kids’ Day teniskog megaspektakla Adria Toura održan je na zadarskom Forumu, koji je bio premalen za svu djecu koja su došle vidjeti i zaigrati tenis, s prvim igračem svijeta u tenisu Novakom Đokovićem, te Bornom Ćorićem , Alexanderom Zverevom i Grigorom Dimitrovim.

-Veliko je zadovoljstvo vidjet puno djece s reketima u njihovim rukama, to mi pričinjavanja najveće zadovoljstvo. Hrvatska njeguje dugu tenisku tradiciju i kulturu tako da je u dobrim rukama tenis. Goran Ivanišević je legenda hrvatskog i svjetskog tenisa. Zadovoljstvo mi je biti u Zadru prvi puta. Posjećivao sam Hrvatsku često tokom svoga života, ali nikad nisam bio u Zadru. Stvarno sam ugodno iznenađen i zahvalan na gostoprimstvu i toplini koji su me ljudi dočekali. – rekao je Novak Đoković.

Prije druženja s djecom, tenisaći su odigrali košrkašu utakmicu s igračima KK Zadar Dominicom Gilbertom, Jurom Planinićem, Karlom Uljarevićem, Janom Palokajem i Dujom Bralom. Košarkaši su tenisačima poklonili i dresove KK Zadar, a zatim su zaigrali u miješanim ekipama. Iako je cijeli susret prošao u prijateljskoj atmosferi, tenisači su odlučili pokazati sve što znaju s košarkšakom loptom i pobijediti.

Novak je pokazao impresivnu pokretljivost na terenu, Marin Čilić je iznenadio dalekometnim tricama, Borna Ćorić bio je najbolji asistent, a Grigor Dimitrov pokazao je iznimnu hrabrost i borbenost. Ipak, titulu igrača utakmice odnio je Nijemac Alexander Zverev kojem je njegovih 198 cm svakako pomoglo da dominira terenom.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ/HTS

Leave a Reply