ZET: U prometu tramvajska linija 12, a 5 se vraća na uobičajenu trasu

ZET: U prometu tramvajska linija 12, a 5 se vraća na uobičajenu trasu

U drugoj fazi uspostave tramvajskog prijevoza, od ponedjeljka, 4. svibnja, u promet će biti puštene tramvajska linija 12, a linija 5 se vraća na svoju uobičajenu trasu, priopćili su u nedjelju iz ZET-a.

Linija 12 prometovat će izmijenjenom trasom, Ljubljanica – Ulica Grada Vukovara – Držićeva –  Šubićeva – Kvaternikov trg – Maksimirska – Dubrava. Istovremeno, tramvajska linija 5 će od ponedjeljka prometovati svojom uobičajenom trasom, Prečko – Savska cesta – Ulica Grada Vukovara – Držićeva – Šubićeva – Kvaternikov trg – Maksimirska – Dubrava.

U priopćenju se podsjeća kako od 27. travnja tramvajska linija 3 prometuje trasom Ljubljanica – Ulica grada Vukovara – Savišće, dok linija 14 prometuje od Zapruđa preko remetinečkog rotora do Ljubljanice.
 
Tramvajske linije prometovat će prema prilagođenom rasporedu vožnje. Detaljnije informacije o trasama linija kao i važećem rasporedu bit će dostupne na internetskoj stranici www.zet.hr.
 
“Stručne službe ZET-a u suradnji s ostalim interventnim službama svakodnevno su na terenu i intenzivno rade na osiguravanju uvjeta kako bi tramvajski promet i na ostalim linijama nastavio postupno uspostavljati”, stoji u priopćenju.

Tekst: ZET/HINA/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply