DAVIS CUP/BORNA GOJO: Za mene je ovo najveća pobjeda, i svaka druga će biti velika kada se pobjeđuje za svoju zemlju

DAVIS CUP/BORNA GOJO: Za mene je ovo najveća pobjeda, i svaka druga će biti velika kada se pobjeđuje za svoju zemlju

Borna Gojo  ostvario je svoju prvu pobjedu u Davis Cupu savladavši  Prajnesha Gunneswarana sa 3-6, 6-4, 6-2 nakon gotovo dva sata igre, čime je hrvatska reprezentacija povela sa 1-0 protiv Indije u kvalifikacijskom dvoboju za plasman na završni turnir kojem će u studenome domaćin biti Madrid.

Borna je dosta loše započeo meč, u prvom setu je dosta griješio.

-Prvi set sam započeo loše, čekao sam da pogodim bar jednu dobru loptu. Na sreću u drugom setu sam pročitao njegovu igru i manje griješio.- rekao je Borna Gojo na konferenciji za medije nakon meča.

Savjeti trenera Martića, puno su pomogli Borni u meču.

-Dao  mi je odlične savjete, jučer na treningu, razradili smo dobru strategiju. I danas me je smirivao, ja sam malo lud, on je miran i to je dobra kombinacija. – rekao je Gojo.

Svoj debitantski meč Borna je odigrao u Madridu, protiv Nadala, kakav je osjećaj ponovno biti s reprezentacijom.

-Sada mi je lakše jer sam već upoznao ekipu, osjetio atmosferu. Svaki meč za Hrvatsku novi je pritisak, i uvijek se daje sve od sebe. Rekao je Gojo.

Iako je pobijedio igrača koji je 145 na ATP ljestvici, koliko je onda Bornin rejting realan.

-Tenis je dosta realan u bodovanju, meni fali puno kontinuirane dobre igre. Kada postignem konstantu u svojoj igri, onda ću znati da mogu igrati sa svima i sve pobijediti.- rekao je Borna Gojo.

Kakav je osjećaj igrati ispred domaće publike.

-Super je osjećaj, došlo je puno prijatelja, cijela moja rodbina, Super atmosfera mi smo strastveni navijači, pamtit ću ovo do kraja života.- zaključio je Borna Gojo.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA//HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/HTS

Leave a Reply