GRADSKA SKUPŠTINA:Bandić povukao sve amandmane na izmjene i dopune GUP-a, dok je HDZ povukao svoja četiri amandmana

GRADSKA SKUPŠTINA:Bandić povukao sve amandmane na izmjene i dopune GUP-a, dok je HDZ povukao svoja četiri amandmana

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić povukao je sve amandmane na izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana (GUP) grada Zagreba, izvijestio je u ponedjeljak na početku nastavka sjednice Gradske skupštine njezin predsjednik Drago Prgomet (HDZ). 

“Obavještavamo vas da je amandmane na ovu točku dnevnog reda povukao gradonačelnik grada Zagreba i Klub gradskih zastupnika Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i Zelene liste”, rekao je Prgomet na početku nastavka skupštinske sjednice koja zasjedanje danas nastavlja raspravom oko izmjena i dopuna GUP-a..

Nakon toga je pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada Sanja Jerković počela izlagati obrazloženje oko GUP-a. 

Usred njezina izlaganja, oporba je napustila skupštinske klupe te je zbog nedostatka kvoruma sjednica odgođena do 10,45 sati.

Nakon što su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i njegova Stranka rada i solidarnosti povukli sve amandmane, njih 71, na izmjene i dopune GUP-a, zagrebački HDZ je povukao četiri amandmana.

Tekst: HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply