Otvoren novi područni objekt Dječjeg vrtića Bukovac

Otvoren novi područni objekt Dječjeg vrtića Bukovac

Dječji vrtić Bukovac otvorio je svoj peti područni objekt u sklopu hotela Rebro, vrtić će pohađati oko dvjestotinjak djece u devet odgojnih skupina.

-Dječji vrtić Bukovac je prvi dječji vrtić koji još od 2007. provodi posebni program Vrtić u bolnici, a i ova investicija je dokaz da Grad Zagreb prepoznaje potrebe svojih stanovnika i da kontinuirano ulaže napore u stvaranje boljih uvjeta. – rekao je Milan Bandić.

Novootvoreni područni objekt namijenjen je prvenstveno zaposlenicima obližnjeg KBC-a i ostaloj djeci koja gravitiraju prema ovom vrtiću.

-Osim redovnoga desetosatnog programa, djeci nudimo razne edukativne programe, a roditeljima razne radionice i redovito savjetovalište. Grad se pobrinuo da novi objekt ima dovoljan broj stručnih suradnika i da bude jedan od najljepših vrtića u Hrvatskoj. -rekla je ravnateljica DV Bukovac Gordana Lukačić.

Otvorenju područnog objekta prisustvovali su gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet i Ante Ćorušić, ravnatelj KBC-a Zagreb.

Tekst/Foto: Inga ĆUŽIĆ

Leave a Reply