SQT 2020.: Nakon prve vožnje Vlhova prva, Shiffrin druga

SQT 2020.: Nakon prve vožnje Vlhova prva, Shiffrin druga

Petra Vlhova nakon prve vožnje i dalje je prva s vremenom 57.25 dok je četverostruka osvajačica Snježne kraljica Mikaela Shiffrin nakon prve vožnje na drugom mjestu sa zaostatkom od 1.16 .

Nakon prve vožnje Mikkaela Shiffrin je izjavila:- da je jako razočarana svojom vožnjom, zbog greške i da će to pokušati ispraviti!

Osvrt na prvu vožnju dala je i Katharine Truppe koja je nakon prve vožnje, završila je na šestom mjestu.

– Do prvog prolaznog vremena je sve izgledalo u redu, imala sam deset stotinki prednosti, i nakon toga krenule su se redati greška za greškom i eto nisam uspjela bolje odvoziti. Slalomska livada je bila veliki izazov i nažalost nisam uspjela smoći snage za taj zadnji dio. Bila sam iznenađena kako je dobro pripremljena staza, a tako toplo na Sljemenu! Svaka čast organizatorima. – rekla je Katharina Truppe.

Sa 42. startnim brojem u drugu vožnju ušla je švicarka Elena Stoffel, koja je nakon prve vožnje 18.

– U slalomskoj livadi sam mogla dati puno bolje, ali znam da ću u drugoj vožnji dati sve od sebe. Mislim da je moguće da cure i iznad mene ulaze u drugu vožnju, staza je odlično napravljen, i ima dovoljno mjesta za poboljšanje na stazi. Veselim se drugoj vožnji i nadam se dobrom rezultatu! – rekla je švicarka Stoffel Elena.

Na kraju prve vožnje najbolje svjetske slalomašice pratilo je 5000 gledatelja na Sljemenu, koji su stvorili fantastičnu atmosferu i pratili neizvjesnu prvu vožnju.

Druga vožnja počinje u 16,15, naših skijašica nema u drugoj vožnji

Tekst: Inga ĆUŽIĆ i Ivan ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply