U Zagrebu, predstavljen najljepši otočni advent Grada Raba

U Zagrebu, predstavljen najljepši otočni advent Grada Raba

U Palači Dverce,  predstavljen je  Najljepši otočni advent Grada Raba. Rapski advent organizira se 5. put za redom u povijesnoj jezgri grada Raba, a donosi bogat kulturno-zabavni program spajajući umjetnost i gastronomiju uz zabavu za sve uzraste.

– Drago nam je da se druge destinacije u hrvatskoj odlučuju na bogatu ponudu svojim turistima u doba adventa. Otok Rab je atraktivna turistička destinacija koja nudi bogati program svojim posjetiteljima i za vrijeme zime, a ne samo u ljetnim mjesecima. Ovo je jedna lijepa zajednička priča povezivanja turističkih zajednica, gdje se najbolje prakse prenose s jedne na drugu.- rekla je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba.

Najljepši otočni advent posebna je kombinacija umjetnosti i gastronomije, te zabave za sve uzraste. Brojni koncerti raznovrsnih glazbenih žanrova, likovne izložbe lokalnih i gostujućih umjetnika, te niz kazališnih predstava izvor su radosti i dobrog raspoloženja za sve generacije, a bogata gastronomska ponuda zagolicat će nepce i zasladiti kraj godine okusima domaćih specijaliteta.

-Rab sa svojom povijesnom jezgrom  je prekrasna kulisa, u dane adventa, a što ga čini posebnim odnosno najboljim. Čine ga ljudi koji njeguju autohtonu gastronomsku ponudu, koji njeguju stare obrte, običaje i kulturu. Veseli nas što smo projekt advent na Raba, doveli do jedne visoko kvalitete i bez skromnosti ga prozvali “Najljepši otočni advent Grada Raba”.- rekao je gradonačelnik Grada Raba, Nikola Grgurić.

Na predstavljanju programa Najljepši otočni advent Grada Raba, prisustvovali su gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld, gradonačlenik Grada Raba Nikola Grgurić i direktorica rapske Turističke zajednice Ivana Matušan.

Što sve Rab nudi za dane adventa možete pogledati OVDJE

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply