DAVIS CUP/BORNA ĆORIĆ: Mečevi s Nadalom uvijek su izazov

DAVIS CUP/BORNA ĆORIĆ: Mečevi s Nadalom uvijek su izazov
Nakon poraza od Rusije 0:3 na startu završnog turnira Davis Cupa u Madridu hrvatska reprezentacija ima još samo teoretske šanse za prolazak u četvrtfinale.
Drugi susret u skupini B odigrat će u srijedu protiv domaćina Španjolske, što će vjerojatno biti još teži ispit, s obzirom da domaćina predvodi najbolji tenisač svijeta, Rafael Nadal.
-Imali smo jako težak dan u ponedjeljak i nije lako doživjeti takav poraz, pogotovo protiv Rusije, u susretu u kojem smo se nadali da imamo šanse za pobjedu. No trebamo se podići, popraviti raspoloženje, odmoriti i trenirati, te dati svoj maksimum da iz susreta sa Španjolskom izvučemo najbolje što možemo.- rekao je Škugor.
Za pojedinačne mečeve nema dvojbi, igrat će Borna Ćorić i Borna Gojo. Postoji li, međutim, mogućnost da na igralište izađe neki drugi par, a ne Ivan Dodig i Nikola Mektić, koji su nastupili protiv Rusije?
-Razgovarat ćemo. Ovisno o Matinom zdravstvenom stanju i tome je li on spreman za nastup ili ne. Bilo bi možda dobro da napravimo neku promjenu. – rekao je Škugor.
Mečevi protiv Rafaela Nadala “izazovi svih izazova”. Borna Ćorić u susretima s Nadalom ima omjer pobjeda i poraza 2:2, a jedini od ta četiri susreta koji je odigran u dvorani pripao je našem tenisaču 2014. godine.
-Nadam se da će tijelo biti sutra uredu, i da ću odigrati dobar, meč.- rekao je Borna Ćorić.
Foto: Mario ĆUŽIĆ/HTS

Leave a Reply