LUKA MODRIĆ: Sutra je najvažnije pobijediti

LUKA MODRIĆ: Sutra je najvažnije pobijediti

Rekao je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić na posljednjoj novinarskoj konferenciji uoči sutrašnjeg ogleda protiv Mađarske na rasprodanom Poljudu.

U prvoj utakmici Mađarska je pobijedila Hrvatsku rezultatom (2:1), bila je to prva mađarska pobjeda u osam međusobnih susreta. Novinare je zanimalo jesu li hrvatski igrači izvukli pouku iz te utakmice.

-Najvažnije kako ćemo ući utakmicu. Svaki put kada smo bili pravi, bili smo nemjerljivo bolja ekipa od suparnika. Oni su pokazali u Budimpešti da imaju kvalitetu i ako nisi na 100 posto da te mogu iznenaditi. Pobjeda nam je imperativ kako bi u završnicu kvalifikacija ušli barem malo mirniji.- rekao je Luka Modrić.

Nakon četiri godine Hrvatska nogometna reprezentacija igra na Poljudu, kapetan Vatrenih osvrnuo se na posljednju utakmicu odigranu protiv Gruzije.

-Sretni smo što smo nakon dugo vremena ovdje. Sjećam se utakmice protiv Gruzije, publika nas je nosila iz negativnog rezultata do pobjede. Nadam se da će nas i sutra bodriti ako ćemo imati teških trenutaka.- rekao je Modrić.

U redove hrvatske reprezentacije vratio se Ivan Rakitić koji nije bio s ‘Vatrenima’ u posljednja dva ciklusa. Nedavno je Rakitić naglasio kako su mu puno razgovorom pomogli izbornik Dalić i kapetan Modrić.

“Istina, razgovarali smo, ali što smo razgovarali to ću zadržati za sebe. Najvažnije je da je Ivana ponovo s nama,” rekao je Modrić osvrnuvši se na ozljedu koju je imao.

“Imao sam problema s ozljedom aduktora. Sada je sve ok, vratio sam se u puni pogon. Trebaju mi minute da s vratim na svoj nivo,” zaključio je Modrić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply