Gradonačelnik Bandić i članovi Uprave Zagrebačkog holdinga posjetili djelatnike Robnih terminala i Zrinjevca koji rade u otežanim uvjetima

Gradonačelnik Bandić i članovi Uprave Zagrebačkog holdinga posjetili djelatnike Robnih terminala i Zrinjevca koji rade u otežanim uvjetima

Gradonačelnik  Milan Bandić, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban,  i članovi Uprave Zagrebačkog holdinga, Daniela Franić, Marica Dusper i Bernard Mršo, obišli su  podružnice Zagrebačkog holdinga, Robne terminale Jankomir i Zrinjevac, gdje su se susreli  s djelatnicima zaposlenim u podružnicama koji svakodnevno rade u otežanim uvjetima.

-Želim zahvaliti Upravi Zagrebačkog holdinga koja je donijela odluku zajedno, s gradonačelnikom Grada Zagreba, da se radnicima koji obavljaju poslove u otežanim uvjetima poveća plaća. Naši ljudi barataju teškim strojevima, rade po halama na +40 i na -10 stupnjeva. Oni rade odgovoran posao, i zato ovaj poticaj je dobro došao svakom zaposleniku koji svoj posao obavlja u otežanim uvjetima.- rekao je Krunoslav Gašparić, voditelj podružnice Robnih terminala.

-Hvala gradonačelniku Bandiću koji nas je posjetio zajedno sa suradnicima na terenu, u obavljanju svakodnevnih zadataka. Ovakvih gradilišta kao što je ovo na kojem se nalazimo ima diljem grada od Poduseda pa sve do Sesveta, naši radnici rade u svim vremenskim uvjetima. Radnici u zadovoljni što su za mjesec kolovoz dobili dodatnu stimulaciju za svoj rad zahvaljujući odluci o stimulansu za radnike koji rade u otežanim uvjetima.- rekao je Igor Toljan, voditelj podružnice Zrinjevac.

Djelatnicima holdinga koji svoj posao rade u otežanim uvjetima,  prema Odluci Uprave Zagrebačkog holdinga, isplaćene su nagrade na plaći za prošli mjesec, a radi se o privremenoj mjeri do završetka pregovora u vezi kolektivnih ugovora i trajnog povećanja koeficijenta, nagrade su isplaćene do neoporezivoga godišnjeg iznosa za 2 400 djelatnika.

Tekst: Inga Ćužić

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply