NENAD BJELICA: Sutra igramo samo na pobjedu, nema mjesta za kalkulacije

NENAD BJELICA: Sutra igramo samo na pobjedu, nema mjesta za kalkulacije

Nogometaši Dinama stigli su u Budimpeštu u ranim popodnevnim satima i odradili  trening uoči sutrašnje uzvratne utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, trener Nenad Bjelica i Marin Leovac, najavili su uzvratni susret , protiv mađarskog Ferencvarosa, u kojem će  pokušati ostvariti rezultat koji će Dinamo odvesti u daljnji prolaz u doigravanje.

– Situacija u momčadi je dobra. Doveli smo u Budimpeštu 20 igrača koji su spremni i voljni igrati, svi bi htjeli nastupiti. U dobroj smo formi bez obzira na zadnja dva rezultata koji nisu bili pobjede. Spremni smo odigrati dobru utakmicu. Atmosfera je u ekipi jako dobra, dobro su svi radili, zadovoljan sam njihovom fokusiranošću i angažmanom posljednjih dana. Nadam se da ćemo biti na višem nivou nego u Zagrebu. Nema mjesta kalkulaciji, za nas sutra igra samo pobjeda. Tako ćemo ući u utakmicu i vjerujem da ćemo na kraju mi slaviti.- rekao je trener Modrih Bjelica.

Dinamo će sutra dočekati puna Groupam Arena, i prava navijačka atmosfera.

– Imali smo iskustvo iz prošlih utakmica gdje je bilo na stadionu i više navijača nego što će sutra biti ovdje. Astana, Bern, Benfica,  naviknuti smo na dobru atmosferu, radujemo se tome, kao i dobrom terenu. Teren je u perfektnom stanju i to nam može pomoći da odigramo dobru utakmicu. Imamo puno igrača koji su igrali u ovakvih atmosferama i vjerujem da nam to neće predstavljati problem.- rekao je Bjelica.

Tko će sutra istrčati u prvih jedanaest  i hoće li u sastavu biti nekih promjena, trener Bjelica, nije dao konkretan odgovor.

– Vjerojatno će biti promjena, vidjet ćemo koliko. Prije Saburtala sam rekao pa i sada ponavljam, generalno sam zadovoljan svojim igračima. Imamo sitnih problemčića o kojima sam javno govorio. Ali to nisu nerješivi problemi. Puno smo razgovarali ovih dana, Dinamo će biti na nivou koji to zaslužuje. Igrači su svjesni svega, svi želimo proći dalje i vjerujem da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu.- zaključio je trener Dinama, Nenad Bjelica

Marin Leovac kratko je prokomentirao pitanje je li ekipa Ferencvarosa iznenadila u prvoj utakmici?

– Nisu nas iznenadili. Znali smo da su dobra ekipa s kvalitetnim pojedincima. Nisu nas ničime iznenadili u prvoj utakmici na Maksimiru.- rekao je Leovac.

Je li Dinamo spreman pokazati lice koje smo gledali prošle sezone?

– Itekako – kratko i jasno odgovorio je  Leovac.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply