Početak radova na sanaciji Ljubljanske avenije

Početak radova na sanaciji Ljubljanske avenije

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima,  obišao je početak  radova na Ljubljanskoj aveniji  u dužini 700 metara od Ulica Milana Rešetara prema zapadu.

Za vrijeme sanacije promet će se odvijati  južnim dijelom kolnika dvosmjerno sve do Škorpikove.

-Danas započinjemo s radovima na ovoj dionici Ljubljanske avenije od Ulica Milana Rešetara prema zapadu, a danas navečer završit će se radovi na južnom kolniku Zagrebačke avenije na dijelu od Ulice Slavenskog do Petrovaradinske. – rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

-Započeli su radovi na sanaciji sjevernog kolnika Ljubljanske avenije, u pet dana koliko će trajati radovi, zamijeniti će se stari asfalt, kanalski poklopci, iscrtat će se horizontalna signalizacija. Ukupna vrijednost radova iznosit će 1.4 milijuna kuna.- rekao je tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković.

U tijeku su i radovi uređenja južnog kolnika Zagrebačke avenije na dijelu od Ulice Slavenskog do Petrovaradinske. Radovi zauzimaju dva prometna traka te se prometuje jednim prometnim trakom, a dovršetak se očekuje u večernjim satima.

U zoni raskrižja Zagrebačke i Petrovaradinske iz smjera Zagrebačke avenije prema Petrovaradinskoj ulici, smjer zapad – jug, onemogućeno je prometovanje. Obilazni pravac je od Zagrebačke avenije preko Rudeške ceste, Horvaćanske ceste do Petrovaradinske ulice.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA//HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply