Početak radova na južnom kolniku Branimirove ulice

Početak radova na južnom kolniku Branimirove ulice

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima obišao je radove u Branimirovoj ulici, na dionicu od Heinzelove ulice do Donjih Svetica na kojoj se vrši obnova južnog kolnika.

– U gradu je trenutno oko 320 gradilišta, od čega radove na 150 gradilišta izvode zaposlenici Zagrebačkih cesta, a na stotinjak  Vodoopskrba i odvodnja.  Svaki dan ćemo započinjati radove i otvarati završene projekte. Zato molim građane, da budu strpljivi, i imaju razumijevanja dok traju radovi. Radovi na ovoj dionici trajat će sve do subote. – rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Radovi od križanja Branimirove i  Heinzelove ulice do Donjih Svetica, obuhvaćaju  ugradnja 1 600 tona dvaju novih asfaltnih slojeva, zamjena oštećenih kanalskih poklopaca i slivničkih rešetki, te obnova cjelovite horizontalne i vertikalne signalizacije. Ukupna vrijednost izvedenih radova iznosi oko 1 148 000 kuna. Apeliram na strpljenje i razumijevanje građana jer je obnova kolnika u njihovu interesu. – rekao je,  tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković.

Tekst/Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

 

Leave a Reply