ROLAND GARROS/PETRA MARTIĆ: Bez opterećenja, čekam meč s Pliškovom

ROLAND GARROS/PETRA MARTIĆ: Bez opterećenja, čekam meč s Pliškovom

Za samo 65 minuta Petra Martić pobjedila je francusku tenisačicu Kristinu Mladenović u  2. kola  Roland Garrosu, rezultatom 6:2,6:1, i osigurala je prolaz u treće kolo gdje ju čeka dobro znana Čehinja Karolina Pliškova.

-Još jedan dobar meč! Očekivala  sam težak meč, iskreno možda rezultatski ne izgleda tako, ali nikad nije jednostavno odigrati protiv francuskinje u Francuskoj, publike je bilo dosta, bili su dosta i glasni. To su neki faktori koji otežavaju, ali ja sam se danas uspjela skoncentrirati na onaj dio koji ja moram odraditi, i mislim da sam ga jako dobro odradila, i mislim da je to razlog rezultata danas.- rekla je Petra Martić.

Slijedeća Petrina protivnica je druga nositeljica na Roland Garrosu Čehinja Karolina Pliškova. Martić je zadnji puta igrala protiv Pliškove u  Miamiju, i Pliškova je tada pobjedila.

-Iduća suparnica je Pliškova, igrala sam s njom prije dva mjeseca, dobila me, ali mislim da sam ja trenutno drugačija igračica nego što sam bila na početku sezone i drugačija je podloga, drugačiji će biti uvjeti, tako da spremna sam. Pritisak  će bit na njoj, ja nemam ništa za obraniti, tako da ja nemam ništa za izgubiti za razliku od nje.- zaključila je Petra Martić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply