ROLAND GARROS: Dodig u paru s Vasselin ispao u prvom kolu

ROLAND GARROS: Dodig u paru s Vasselin ispao u prvom kolu

Ivan Dodig i Edouardo Roger-Vasselina izgubili su od para Miomir Kecmanović i Casper Ruud, za samo 90 minuta igre rezultatom 6:1, 1:6, 5:7, i tako ispali na samom početku turnira.

Po rezultatu iz prvog seta  6:1, reklo bi se da će par Dodig i Vasselin, lakoćom i u kratkom vremenu završiti meč, ali već kod drugog seta raspala se igra hrvatsko – francuskog para i drugi set je završio identičnim rezultatom samo u korist Kecmanovića i  Ruuda.

U trećem setu Dodig – Vasselin dolaze prvi do prednosti 2:0, Kecmanović i  Ruud vraćaju svoj servis i dolaze do poravnanja rezultata, te ponovno oduzimaju servis hrvatsko – francuskom paru kod rezultata 5:5. Dolaze do prednosti od 5:6 i mirno privode meč kraju.

Dodig i Vasselin izgubili su u prvom kolu od potpunih autsajdera, a opravdanje možemo tražiti i u napornom tjednu prije Roland Garrosa u kojem su osvojili turnir u Lyonu. Ivanu ostaje prilika isprati gorak okus ispadanja u nastavku Roland Garrosa u mješovitim parovima. U prvom kolu s Latishom Chan igra protiv Abigail Spears i Juan Sebastian Cabala.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ

 

Leave a Reply