ROLAND GARROS: Petra Martić lako do drugog kola

ROLAND GARROS: Petra Martić lako do drugog kola

Petri Martić trebalo je sat vremena da pobjedi u prvom kolu tunižanku Onsu Jabeur trenutno 56. igračicu na svijetu, rezultatom 6:1, 6:2 i osigura prolaz u drugi kolo.

– Ne bih ja ovo baš nazvala zagrijavanjem, ni lakom pobjedom. Onsu je jako dobra igračica, igra sličan stil tenisa kao i ja tako da sam očekivala težak meč. Ona se nije snašla u prvom setu i drago mi je da je sve uspjelo proći bez nekakvih komplikacija. – rekla je Petra Martić, nakon meča.
Petra je prije prvog kola odradila treninge na terenima Roland Garrosa, na kojima nije jednaka podloga.

– Definitivno ima razlike u terenima. Ja sam trenirala na terenima za zagrijavanje, jedan teren mi je iznenađujuće spor, dosta je mekan, tako da nisu baš uvjeti idealni za moju igru. Nadam se da će i vrijeme malo pomoć, pa da će i tereni biti malo brži. – rekla je Martić.
U drugom kolu Petra čeka pobjednicu iz meča Ferro – Mladenović.

-U sljedećem kolu čekam bolju iz meča Ferro – Mladenović. S Mladnović sam imala jako težak meč prije nekoliko tjedana, s Ferro nikad nisam igrala, ali mislim da će meč između njih dvije biti jako težak, tako da ne bih sad stvarala neke zaključke koja će pobijediti u tom meču. – zaključila je Martić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ
Foto: Mario ĆUŽIĆ/HTS

 

Leave a Reply