Zračna luka Franjo Tuđman dočekala milijuntog putnika u 2019. godini

Zračna luka Franjo Tuđman dočekala milijuntog putnika u 2019. godini

Zračna luka Franjo Tuđman dočekala je ovogodišnjeg milijuntog putnika. Ove godine milijunti putnik zabilježen je 5 dana ranije u odnosu na proteklu godinu.
Milijunta putnica Zračne luke Franjo Tuđman u 2019. godini je Jela Ravnjak. Doputovala je u Zagreb na letu Croatia Airlinesa OU513 iz Dublina.

„Sustav je ovogodišnjeg milijuntog putnika Zračne luke Franjo Tuđman registrirao na dolaznom letu Croatia Airlinesa iz Dublina. Želimo istaknuti da je to ranije nego ikad što je najbolji pokazatelji kontinuiranog rasta prometa putnika u našoj zračnoj luci“, istaknuo je zamjenik direktora MZLZ – Upravitelj zračne luke Zagreb d.o.o. Hrvoje Bradica, naglasivši kako je zračna luka zabilježila
rekordne rezultate u travnju s povećanjem putnika od 11% u odnosu na travanj prošle godine, a od početka godine i kumulativni rast prometa putnika od 9%.

„Drago nam je što je milijunti putnik Zračne luke Franjo Tuđman ove godine zabilježen na našem letu. Croatia Airlines povezuje Zagreb s 24 odredišta u 22 zemlje te kroz povećanje broja putnika na našim letovima izravno doprinosimo i povećanju prometa putnika u zagrebačkoj zračnoj luci“, naglasio je Slaven Žabo, direktor Komercijalnih poslova Croatia Airlinesa.

„Iznenađena sam i sretna. Doček je odličan, dočekale su me i mažoretkinje. Nisam ovo očekivala, došla sam iz Dublina gdje sam bila kod prijatelja u posjetu. Volim putovati i ovu ću nagradu rado iskoristiti“, izjavila je Jela Ravnjak iz Velike Gorice koja je po zanimanju doula – žena koja pruža emocionalnu, fizičku i informativnu potporu majci prije, tijekom i netom nakon poroda.

Milijuntoj putnici predstavnici zračne luke i Croatia Airlinesa uručili su uz čestitke i prigodne darove – poklon-bon za Aelia Duty Free Shop Zračne luke Franjo Tuđman te dvije povratne zrakoplovne karte za jednu od destinacija u mreži Croatia Airlinesa.

Foto: HINA/Tomisla PAVLEK

Leave a Reply