FOTO: Igrači Dinama odgovarali na pitanja novinara na medijskom danu

FOTO: Igrači Dinama odgovarali na pitanja novinara na medijskom danu

Uoči osmina finala UEFA EUROPA LIGE GNK Dinamo – Benfica, nogometaši Dinama družili su se s novinarima i odgovarali na njihova pitanja na “Medijskom danu” u hotelu ispod južne tribine maksimirskog stadiona. Zanimanje medija bilo je veliko pa je i 45 minuta s nogometašima bilo premalo. Nakon “Medijskog dana” uoči treninga dinamove prvotimce posjetila je i nekolicina igrača iz 1967., najtrofejnije Dinamove godine u UEFA natjecanjima. Igračima su se obratili Krasnodar Rora i Rudi Belin, a došli su još: Čerček, Mesić, Dautbegović, Haraminčić i Kobeščak.  

– Narod vas voli, narod vas je uzeo. Vi ste napravili nešto veliko, čuvajte to.  Nešto je najljepše kada imate svoj narod i svoje navijače. Veselite se kad idete na teren. Znate što smo mi govorili – bez obzira protiv koga igrate, uvijek svakoga respektirajte. Nek’ bude svatko bolji od tebe, ti izađi van i pokaži da si bolji… da zabiješ gol. To je nešto najljepše, gol je sve. Igrajte, veselite se, budite frajeri, imajte stav nitko nije od mene bolji. Sad ste kao jedan. Trčite, borite se. Imate nešto u sebi što narodu treba i što je falilo. Imate to sve iz sebe, držite to. Dečki,  najljepša je pobjeda, dajte da budemo svi veseli. Budite svoji, znate u kojem ste klubu i znate kakvu kvalitetu imate – rekao je Rudolf Belin.

Za utakmicu osmine finala UEFA Europa lige GNK Dinamo – SL Benfica, 7. ožujka na stadionu Maksimir sve ulaznice su rasprodane!

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

 

Leave a Reply