GS/ANDRIJA MIKULIĆ: Da je točka dobra, išla bi na današnju sjednicu

GS/ANDRIJA MIKULIĆ: Da je točka dobra, išla bi na današnju sjednicu

Predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić održao je konferenciju za novinare nakon aktualnog sata na temu povučene točke s dnevnog reda koja se odnosi na osnivanje  Sportskog Holdinga koje bi  upravljao sportskim objektima u Gradu Zagrebu, a kojim bi upravljao Grad Zagreb.

– Vidio sam u medijima izjavu gradonačelnika, da ta točka neće biti na dnevnom redu, dok se ne uskladi s koalicijskim partnerima. Normalno je da koalicijski partneri međusobno komuniciraju i vezano za tu točku htjeli smo raspraviti niz stvari, koje nisu bile logične. Zašto se osniva nova ustanova, ako već postoji unutar sustava Zagrebačkog holdinga, onda o financiranju tih objekata i treća nedoumica je oko toga da li bi ti objekti bili upisani kao temeljni kapital novoosnovanog društva.- rekao je Mikulić.

Mikulić je isto tako naglasio da sve probleme, koalicijski partneri rješavaju za stolom.

– Moramo sjesti i razgovarati što je s ljudima, koji rade u ustanovi koja je zadužena za Sportske objekte. Osnivanjem Sportskog holdinga, Grad Zagreb bi bio direktan vlasnik, i vezano za to ima niz otvorenih pitanja. Ne sumnjam da se i ovog puta neće doći do konačnog rješenja, s kojim bi svi bili zadovoljni.- zaključio je Mikulić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply