ŽELIM ŽIVOT: Pozivima građana prikupljeno 1,4milijun kuna

ŽELIM ŽIVOT: Pozivima građana prikupljeno 1,4milijun kuna

Zaklada Ana Rukavina i Nova TV, održali su 13.  humanitarni koncerti  Želim život, na  kojem je pozivima građana prikupljeno 1,7 milijuna kuna, prikupljena sredstva za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina.

Zaklada ujedno želi i zahvaliti svima koji su se tijekom ovih dvanaest godina djelovanja Zaklade uključili i doprinijeli
njenom radu.

-Draga mladosti, dragi Zagrepčani, kako sam sretna i ponosna na vas, ovo svijetlo koje ste upalili, Ana je sve vidjela. Hvala svim koji su večeras okrenuli broj i donirali novac, koji oboljelima puno, znači. Želim vam zdravlja i da nitko od vas ne bude trebao matične stanice.Volite se pokažite ljubav, pričajte sa svojima jer kad dođe trenutak bolesti onda svi žalimo što nismo još sve rekli.- obratila se na kraju koncerta, Marija Rukavina, majka rano preminule Ane Rukavine.

Akciju su i ove godini podržali, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, premijer Andrej Plenković, gradonačelnik Milan Bnadić, brojni ministri, članovi političkih stranaka, sportaši, glazbenici.

Koncert su i ove godine vodili dobro uigrani voditeljski dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin, dok su građane  na niskim temperaturama grijali brojni hitovi, Tonija Cetinskog, Psihomodo Popa, Indire Forze, Domenice,
Maje Šuput, Željka Bebeka, Detoura, Franke, Begina, Vigora, Zaprešić Boysa, Marka Kutlića, Lidije Bačić i
Nives Celzijus.

Tekst/Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply