STUDIO SMJEHA: Najbolje iz 2018., od stand-upa, glazbe i predstave za djecu

STUDIO SMJEHA: Najbolje iz 2018., od stand-upa, glazbe i predstave za djecu

Advent je u punom jeku, kraj godine se bliži, a zna to i ekipa iz Studija Smijeha pa je program ovaj tjedan nadopunila božićnim sadržajem i predstavom u kojoj se prisjećamo najboljih for a iz 2018. U ove hladne dane ne preostaje vam nego doći u Hebrangovu 10, kultno mjesto hrvatske i regionalne stand-up scene, i zagrijati se uz obilje smijeha, kako i priliči na kraju godine!

U utorak (11. 12.) Studio Smijeha će ugostiti jednog od najboljih vokala Hrvatske – Nikolu Marjanovića. Ovaj akustični koncert u rustikalnom ambijentu kluba ispričat će glazbenu priču koju vrijedi poslušati. Požurite po karte da na vrijeme osigurate svoje mjesto!

Ovog tjedna Studio Smijeha nudi vam priliku za smijeh u srijedu (12. 12.) uz nastupe Vlatke Mifke, Gorana Vinčića, Tihomira Psihomira Paravine i Marka Dejanovića. Oni će u showu Best od 2018 vol 2 nastupiti s najuspješnijim forama koje su nastale tijekom protekle godine.

U četvrtak (13. 12.) u Studio Smijeha dolazi ljubiteljica publike iz Slovenije Martina Ipša sa svojim one woman showom Žena za volanom. Nakon ovog showa znat ćete i odgovor na pitanje – može li uopće netko iz Slovenije biti smiješan.

Ljubitelji Tina Sedlara doći će na svoje u subotu (15. 12.) kad će nastupiti sa svojim popularnim one man showom Pozitivan šok. Ovo je pravi izbor za sve koji vole izlaziti iz okvira uobičajenog i pristojnog, ali i dalje ostati na strani pozitive!

U nedjelju (16. 12.) na red dolazi božićna predstava za one najmlađe – Baka mraz u akciji u izvedbi Teatra Don Hihot. Bit će tu veselja, smijeha i pjesme, a na kraju će se svima pridružiti i Djed Mraz koji će zagrliti svoju Baku. Savršen početak nedjeljnog jutra!

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.

Foto:Studio smjeha

Leave a Reply