TOMISLAV STOJAK: Advent svima, a ne samo odabranima

TOMISLAV STOJAK: Advent svima, a ne samo odabranima

Tomislav Stojak, gradski zastupnik i predsjednik zagrebačkog HNS-a, održao je konferencija za medije  na glavnom ulazu Autobusnog kolodvora Zagreb, na temu „Advent svima, a ne samo njima!“, s koje je prozvao gradonačelnika Milana Bandića, neka nađe načina kako bi omogućio stanovnicima Zagrebačke i Krapinsko- Zagorske županije besplatan autobus za vrijeme Adventa.

-Mi iz Zagreba, smo navek bili u dobrim odnosima s Zagorcima, pa onda ne vidim razloga, zašto se i njima nebi omogućio besplatan prijevoz na Advent, kao što je to omogućeno stanovnicima Krapine. Voljeli bi još više da gradonačelnik, koji zna jako dobro trošiti naše novce, potroši još malo novaca i isto tako organizira besplatan prijevoz autobusima, stanovnicima Zagrebačke županije.- rekao je Tomislav Stojak.

Stanovnici Samobora, Dugog Sela, Jaske, Velike Gorice i drugih gradova koji gravitiraju Zagrebu, osjećaju se stanovnicima drugog reda, jer njima nije omogućen besplatan prijevoz za vrijeme Adventa u Zagrebu.

-Ovim putem molim gradonačelnika da nađe načina kako bi i njima omogućio besplatan prijevoz. Odričemo  se kanalizacije, vodovoda, prometnica, boljih i kvalitetnijih vrtića i škola, i da iz našeg gradskog proračuna, za kojeg svaki Zagrepčanin odvaja 18% prireza,  omogućite besplatne autobuse, ne samo stanovnicima  Zagrebačke nego i Krapinsko-Zagorske županije, tako da se nitko nebi osjetio manje vrijednim.- zaključio je ironično Tomislav Stojak.

Tekst/Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply