DAVIS CUP/MARIN ČILIĆ: Spreman sam igrati i parove

DAVIS CUP/MARIN ČILIĆ: Spreman sam igrati i parove

Marin Čilić, sjajnom igrom protiv Tsonge, i pobjedom 6-3, 7-5, 6-4, Hrvatsku doveo samo na bod do pobjede u Davis Cupu.

– Teško mi je reći da mi je ovo bio najbolji meč koji sam odigrao za Davis Cup reprezentaciju. Tsonga je bio dobar  dva i pol meča, ali ja sam danas bio u dobroj formi i igrao sam sjajan meč. Spreman sam igrati sva tri dana, osjećam se sjajno.- rekao je Marin Čilić.

Nakon ovako dobrog rezultata, sve opcije su otvorene, pa čak i ta da bi Marin mogao igrati u strašnoj igri parova.

-Mi smo po dolasku ovdje razgovarali o svim opcijama. Jedino znamo da ćemo dati sve od sebe, a oko igre parova dogovorit ćemo sa ekipom.- rekao je Marin Čilić.

Navijanje je bilo sjajno.

– Podrška sa tribina bila je fenomenalna, zahvaljujem svima koji su nas došli podržati, u stvaranju ovako dobrog rezultata.- zaključio je Čilić.

ŽELJKO KRAJAN: Moramo ostati prizemljeni, do kraja

Izbornik Hrvatske reprezentacije na konferenciji za novinare nije krio zadovoljstvo, nakon dobrog rezultata prvog dana.

-Mogao sam se nadati ovakvom rezultatu, ali nisam mislio da će se to tako i realizirati. Na kraju dana čini se da to je ovo bio jedan lagani dan, ali nije bilo tako. Moramo ostati prizemni do kraja. Ovaj rezultat ne stvara se preko noći. Svjestan sam da svi traže osvetu za poraz u nogometu od Francuza, i žele da mi pobijedimo, i definitivno znam da su svi uz nas.

Promjene u parovima su moguće, odluka će se donijeti nakon razgovora s igračima.

–  Moramo se dogovoriti, sjesti s igračima, trebamo probati pobijediti. Imamo puno mogućnosti i trebamo biti maksimalno oprezni.- zaključio je izbornik Krajan.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ

 

Leave a Reply