DAVIS CUP/ BORNA ĆORIĆ: Igrao sam dobar tenis, uživao sam na terenu

DAVIS CUP/ BORNA ĆORIĆ: Igrao sam dobar tenis, uživao sam na terenu

Rekao je Borna Ćorić na konferenciji za novinare nakon pobjede nad Chardyem s rezultatom (6:2, 7:5, 6:4). Sami početak meča počeo je maratonskim prvim gemom, kojeg je Borna nakon jedanaest minuta igre okrenuo u svoju korist.

-Bio je to težak gem, ali nije bio presudan za nastavak meča. Danas sam igrao dobro sve ono što sam zamislio, to sam i realizirao u meču.- rekao je Borna Ćorić.

Borna je cijeli tjedan pred meč, osjećao nervozu, slabo je spavao, ovo je njegove prvo finale, koje je sjajno otvorio.

-Nisam puno spavao, bio sam nervozan. Bilo me strah hoću li igrati dobro, hoću li se stisnuti, hoću li biti nervozan, hoće li me nešto boljeti. Kad sam izašao na teren, sve je nestalo, ja sam danas igrao sjajan tenis, jer jedino to znam najbolje na svijetu raditi.- rekao je Borna Ćorić.

U trećem setu Borna je tražio medicinsku stanku, zbog bolova u mišiću, tu ozljedu vuče od Šangaja.

– Nije to ništa strašno, ali sam osjetio bol i tražio sam prekid, ali da je došlo petog seta mogao bi igrati. Nedjelja isto nije upitna, ja sam spreman. – rekao je Ćorić.

Hrvatski navijači iako ne u velikom broju, u nekim dijelovima meča nadjačali su brojne Francuze.

– Naša publika bila je sjajna, nadjačala je brojnije francuze. Hvala svima koji su nas došli podržati, znam koliko je teško doći do Lilla.- zaključio je Borna Ćorić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ

 

 

Leave a Reply