Nova e-usluga Zagrebačkog holdinga

Nova e-usluga Zagrebačkog holdinga

U Pozivnom centru Zagrebačkog holdinga, održana je konferencija za novinare na kojoj je  predstavljena nova elektronička usluga Holdinga, prezentaciji su nazočili gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednica Uprave Holdinga Ana Stojić Deban.

Nova e-usluga nudi građanima: pregled i upravljanje jedinstvenom uplatnicom, primanje elektronske jedinstvene uplatnice u e-građani pretinac, promjena korisničkih podataka i adrese dostave računa, zahtjevi za preknjiženje preplaćenih iznosa i niz drugih prednosti…besplatno i dostupno.

-Ovdje danas prezentiramo priključenje platformi e-građanin koji zajedno u suradnji sa APIS-om i  gradom Zagrebom. Napravljena je jedna platforma na koju se mogu prijaviti svi naši korisnici mijenjati svoje zahtjeve matičnih podataka odnosno upravljati svojim podacima za jedinstvena uplatnica i svih onih zahtjeva koji imaju prema zagrebačkom holdingu. Ovo je zapravo nastavak dobrog odnosa sa našim korisnicima.- rekla je predsjednica Uprave Holdinga Ana Stojić Deban.

 

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto:ZNA.HR

Leave a Reply