Studio Smijeha rastavlja žene, muškarce i superheroje na proste faktore!

Studio Smijeha rastavlja žene, muškarce i superheroje na proste faktore!

Ovaj se tjedan možete nasmijati uz Marka Dejanovića, Martinu Ipšu i rezidente te testirati znanje na Superhero pub kvizu

Da, da, noći su sve duže, dani sve hladniji, ali ekipa iz Studija Smijeha je tu da se pobrine za dobro raspoloženje u gradu! Ovaj su vam tjedan pripremili najbolje štosove uz koje se nećete moći žaliti da vam je dosadno u životu. Svaki dan će se na programu naći po jedna duhovita poslastica, na vama je samo da odaberete!

Oni koji redovito prate program Studija Smijeha znaju što očekivati od ponedjeljka – naravno, nove nade stand up komedije! Program I hate Mondays Open mic night iz kojeg već dvanaest godina proizlaze najbolji komičari Hrvatske održat će se i ovog ponedjeljka (1. 10.) kako bi komičarima amaterima pružio šansu za nastup na pozornici. Gledateljima će svakako biti zanimljivo vidjeti ove superheroje koji prvi put staju pred publiku, a za sve one kojima superheroja nije dosta, tu je Superhero pub kviz! Ako ste ljubitelj likova iz stripova i filmova, okupite par svojih istomišljenika i usudite se ovog utorka (2. 10.) ponijeti laskavu titulu najboljeg tima.

Komičari Studija Smijeha svakog mjeseca smišljaju nove fore koje će razveseliti publiku, a u srijedu (3. 10.) možete pogledati premijeru showa za listopad. U četvrtak (4.10.) je na programu tematski The Men Show koji duhovito, ali precizno dekodira muški način razmišljanja. Muškarci u publici poistovjetit će se s mnogim situacijama, a žene napokon shvatiti što stoji iza naizgled bezumnog ponašanja. Petak (5. 10.) je prilika da u Studiju Smijeha pogledate nastup žene koja je oduševila prepunu Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, Martinu Ipšu. Ova slovenska stand up komičarka u svom One woman showu Žena za volanom na hrvatskom će vam jeziku pokazati zašto je jedna od najboljih komičarki Balkana.

U subotu (6. 10.) na pozornicu dolazi Marko Dejanović sa svojim showom Prosti faktori. Naziv ne pokušava biti lažno kontroverzan jer Marko u svojim nastupimazaista ne štedi nikoga, izaziva svakoga i ne da se smesti. Provjerite koliko ste slobodoumni i koje su vaše granice (ako ih ima)!

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu:   http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/StudioSmijeha.

Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba!

Foto: Studio smjeha

Leave a Reply