DAVIS CUP/ŽELJKO KRAJAN: Izostankom Socka, veći smo favoriti nego smo to bili prije

DAVIS CUP/ŽELJKO KRAJAN: Izostankom Socka, veći smo favoriti nego smo to bili prije

Izbornik Hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan održao je konferenciju za novinare, uoči polufinalnog meča sa SAD-om, koja je oslabljena zbog nedolaska njihovog najboljeg igrača Jack Socka.

-Izostanak Socka, promijenila je stvar, u toliko da smo danas veći favoriti nego što smo bili jučer. Veći smo favoriti u pojedinačnim mečevima i u paru. Jer nakon Isnera, koji je njihov prvi igrač, Jack je zauzeo njegovu poziciju, bez obzira na njegovu formu, ipak je on 15 na svijetu, ima ogromnu motivaciju, i na kraju cijela klupa bi bila iza njega i sigurno bi dobio jedan meč. No mi se sa time ne trebamo zamarati, trebamo biti koncentrirani na nas.- rekao je izbornik Krajan.

Imate ideju tko bi za SAD mogao igrati singl, jer nema dva ključna igraća, a svi ostali imaju podjednaku kvalitetu, jedina konstanta u njihovom sastavu je Mike Brayan.

-Ne znam koga bi mogli staviti,  imaju širinu, i sigurno ne razmišljaju samo o prvom danu, nego i parovima, pa i o nedjelji. Dobro je da imaju u ekipi nekoga tko je igrao protiv nas u svim mečevima i koji zna koliko je bilo teško dobiti nas. Oni su u ekipi imali i Agassia i Samprasa, a  mi smo bili bolji.- rekao je Željko Krajan.

Imamo dobar skor s SAD-om, da li će se tradicija pobjeda nastaviti.

-Možemo se nadati nastavku tradicije i da će nakon nedjelje biti 5:0, za nas.- zaključio je Krajan.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply