Zgodionica za velike i male !

Zgodionica za velike i male !

Sportska livada, čitanje priča, škola grafita i DJ-iranja, Ministarstvo magije, dječje predstave samo su dio programa koji svakodnevno uveseljava mališane i one malo veće u parku Ribnjak!  

 ZGodionica, festival za veliku i malu djecu u zagrebačkom parku Ribnjak, završava u nedjelju 2. rujna. Iako najavljuju kišni vikend, sav program prebačen je u Centar mladih Ribnjak, tako da će finalni vikend biti pravo veselje za djecu i njihove roditelje. Udruga Praktikum će održati svoje maštovite i Zgodne radionice, Nesquik će pak imati radionice zdravog doručka. U predvorju će biti postavljena veeelika kuća po kojoj se može crtati, a po djeci će se crtati facepainting; Kazališna predstava za velike i male; Čarobni trenuci – svijet trikova i magije, lutkarska radionica KUC-a Travno, projekcija filma kojeg su djeca cijeli tjedan vrijedno animirala uz pomoć KC Dubrava, izrada magičnog pisma – sve to je samo dio vikend uzbuđenja u Ribnjaku!

Program traje od 10,00 do 21,00 sat, a ulaz na sve radionice, filmove i sportove je besplatan, a raspored programa kao i novosti možete pratiti na webu; www.legende-zagreb.hr i Facebook stranici; www.facebook.com/ZGodionica/.

Leave a Reply