GNK DINAMO: Maksimir rasprodan, 25 tisuća navijača dočekuje Young Boyse

GNK DINAMO: Maksimir rasprodan, 25 tisuća navijača dočekuje Young Boyse

Maksimir je rasprodan! Tijekom prijepodneva prodane su preostale karte za uzvratnu utakmicu play offa Lige prvaka GNK Dinamo – BSC Young Boys. Utakmica je na rasporedu sutra u 21 sat, a stadion će biti otvoren od 19 sati. Iz GNK Dinamo sve navijače pozivaju da što ranije dođu na stadion kako bi izbjegli veliku gužvu koja se očekuje u krugu stadiona i na stadionu prije utakmice.

“Pozivamo navijače da do stadiona Maksimir koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz zbog posebne prometne regulacije na dan utakmice i zbog gužve oko stadiona neposredno prije početka susreta!” – objavio je GNK Dinamo na svojoj web stranici.

Zagreb, 24.08.2018.- Fan shop GNK Dinamo
Foto Mario CUZIC

Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo, dok će parkiranje na parkiralištu tržnice Borongaj, sutra na dan utakmice biti moguće samo uz predočenje odgovarajuće UEFA parking propusnice.

Prema vremenskoj prognozi sutra nas u terminu utakmice očekuje lijepo vrijeme s temepraturom do 26 °C.

Sutra na dan utakmice, Fan Shop Dinama na stadionu Maksimir bit će otvoren od 9:00 do 23:30h.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

 

Leave a Reply