Brojnim navijačima Zagorac i Gojak, dijelili vodu

Brojnim navijačima Zagorac i Gojak, dijelili vodu

Interes prema nogometu, i nakon Svjetskog prvenstva, ne prestaje, to dokazuje gužve ispred Dinamove blagajne, na kojoj se od danas mogu kupiti ulaznice za uzvratnu utakmicu s Young Boysima.  Vidjevši kolika se gužva stvorila ispred blagajne, po najvećem suncu, iz kluba su s vodom stigli igrači Danijel Zagorac i Amer Gojak, te uz asistenciju glasnogovornika Alena Lesičkog podijelili navijačima boce s vodom.

– Sretan sam, kada vidim ovoliki broj navijača, koji kupuju kartu pet dana prije utakmice s Young Boysima. Mi jedino što možemo obećati da ćemo u utorak ostaviti srce na terenu i da ćemo proći u Ligu Prvaka. Navijači su prepoznali našu dobru igru, i sa svakom utakmicom tribine su sve punije. Nas čeka teška utakmica, jer suparnik je jak, ali mi ćemo imati pune tribine i dobar vjetar u leđa.- rekao je Gojak.

– Podrška navijača nam je potrebna i ovo je slika koja nas veseli. Utakmica s Young Boysima daleko je od rješene, oni su odlična ekipa, ali i mi moramo tražiti svoju šansu, i to na samom početku utakmice.- zaključio je Zagorac.

Dinamo je za ovu sezonu prodao 5000 godišnjih ulaznica, što je rekordna brojka, na odnosu od prošlih sezona. Dobra igra Dinama od početka prvenstva polako vrača gledatelje na tribine, a da za Dinamo nisu samo zainteresirani domaći navijači, dokaz su dva kineska turista, koji nisu željela ulaznicu za Young Boyse, već za prvenstevenu utakmicu koju Dinamo igra sa Lokomotivom.

-Željeli smo ići na sutrašnju utakmicu, a ne u utork, sada kada imamo obje karte pogledat ćemo obje utakmice.

Cijena karata za utakmicu s Young Boysima iznosi za sjever  30 kuna, istok  40, a zapad 60 kuna, onaj tko želi s tribina gledati utakmicu, morat će požuriti po kartu, jer interes je zaista velik.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ

Foto/Video: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply