BRUNO PETKOVIĆ: Upoznat će te drugačijeg, mene!

BRUNO PETKOVIĆ: Upoznat će te drugačijeg, mene!

Sportski direktor GNK Dinama, Marijan Vlak, predstavio je novo pojačanje u Dinamu, Bruno Petković, 23-godišnji napadač koji  je došao  iz Bologne, a za hrvatskog prvaka potpisao je ugovor na na pet godina.

Petković je igrač koji je već bio kod nas, u zadnjih je šest godina u Italiji promijenio dosta klubova. Mlad je, ali ima veliko iskustvo igranja i u Seriji A i u Seriji B. S obzirom na to da je trener Nenad Bjelica inzistirao na još jednom napadaču, u dogovoru s njim odlučili smo angažirati Brunu Petkovića. Vjerujem da će se nametnuti iako je konkurencija na toj poziciji dosta snažna, imamo četvoricu napadača, ali sigurno će dobiti priliku. Uostalom, niti on ne bi dolazio da ne vjeruje u sebe. Ono što je trener tražio, mi smo ispunili. – rekao je sportski direktor kluba Marijan Vlak.

Dugo željeni povratak u Dinamo,  Petkoviću se napokon ostvario, nakon pet godina provedenih u Italiji gdje je promijenio više klubova, Bruno se vraća u Dinamo gdje će napokon njegov talent doći do izražaja.

-Moja je velika želja bila vratiti se. Prve ozbiljne korake napravio sam u Dinamu još prije 10 godina. Nakon toliko godina u inozemstvu. Svaki igrač misli da je imao težak put, pa tako i ja. Mislim da je ovo pravi korak, da napokon pokažem talent o kojem su manje-više svi oko mene pričali. Zasad brojke i statistika ne pokazuju o meni ono što mislimo i struka i ja. Na meni je da se pokažem i dokažem. Upoznat će te drugačijeg, mene! – rekao je Bruno Petković, novo pojačanje Dinama.

Dinamo je nakon predstavljanja novog pojačanja, priredio još jedno iznenađenje, okupljenim novinarima. Kapetan Dinama Arijan Ademi, potpisao je ugovor sa Dinamom na još pet godina.

– Presretan sam što sam potpisao i ovaj ugovor pokazuje kolika je ljubav kluba i mene. Nisam niti u jednom trenutku dvojio. Uostalom, Dinamo je uz mene stao kad mi je bilo najteže. Želim da ponovno uđemo u Ligu prvaka, želim i dalje s plavima osvajati naslove. Presretan sam što sam tu. Ciljevi? Ima ih puno. Želim prezimiti u Europi, to još nismo napravili. Jednostavno, Dinamo mi je puno pomogao i želim mu nešto i vratiti. Volim ovaj klub. – rekao je Arijan Ademi.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply