GNK DINAMO: Informacije za navijače uoči utakmice s Hapoelom

GNK DINAMO: Informacije za navijače uoči utakmice s Hapoelom

Dinamo će službeno otvoriti natjecateljsku sezonu 2018/19. utakmicom 2. pretkola Lige prvaka na stadionu Maksimir, protiv izraelskog kluba Hapoel Beer-Sheva.

Susret je na rasporedu u utorak, 24. srpnja, s početkom u 20 sati, a u nastavku donosimo važne informacije za navijače koje pozivamo da kupe ulaznice u pretprodaji!

Cijene ulaznica

Tribina jug 30kn

Tribina istok 40kn

Tribina zapad 60kn

Prema odluci UEFA-e, zbog upotrebe pirotehnike i rasističkog skandiranja prošle sezone, tribina Sjever bit će zatvorena za gledatelje u 2. pretkolu Lige prvaka, a iz tog razloga za navijače Dinama za ovu će utakmicu, osim tribina Istok i Zapad, biti otvorena tribina Jug.

Ulaznice za tribinu Jug bit će moguće kupiti i na dan utakmice (24.7.) od 17:30h na blagajnama Jug.

Stadion će biti otvoren od 18:00 sati.

Ulaz na tribinu Jug bit će organiziran sa strane tržnice Borongaj, po prilaznoj širokoj cesti, od strane poligona za obuku vozača.

Vlasnici godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19. za tribinu Sjever na ovoj utakmici iznimno mogu sa svojom godišnjom ulaznicom ući na tribinu Jug ili tribinu Istok, prema vlastitom odabiru.

Pozivamo navijače da do stadiona Maksimir koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz zbog posebne prometne regulacije na dan utakmice i zbog gužve oko stadiona neposredno prije početka susreta.


POŽURITE PO ULAZNICE U PRETPRODAJI

Pozivamo sve navijače da kupe ulaznice u pretprodaji, odnosno tijekom ponedjeljka (23. srpnja) kako bi izbjegli gužvu i čekanje u redu na Ticket pointu na dan utakmice, što se često slučaj neposredno prije susreta kada su u pitanju derbi utakmice ili UEFA utakmice Dinama.

Pretprodaja: Ponedjeljak, 23.7., od 10 do 20 sati

Prodaja: Utorak, 24.7., od 10 do 20:45h


GODIŠNJE ULAZNICE

U tijeku je i prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19. koje vrijede za utakmice HT Prve lige, Hrvatskog kupa i UEFA natjecanja. Godišnje ulaznice moguće je kupiti na Ticket pointu u radnom vremenu blagajni.

INFORMACIJE O GODIŠNJIM ULAZNICAMA


ONLINE KUPOVINA ULAZNICA

Navijači mogu ulaznicu za 2. pretkolo Lige prvaka Dinamo – Hapoel Beer-Sheva (tribine istok ili zapad) kupiti i online putem.

Putem online kupovine navijači mogu sami isprintati ulaznicu kod kuće, a na stadion ulaze uz očitanje barkoda s isprintane ulaznice u čitaču. Na taj je način također moguće izbjeći gužvu na blagajnama Ticket pointa prije utakmice.

Sve ostale detalje o prodaji ulaznica potražite OVDJE.


PROMETNA REGULACIJA, 24.7. (UTORAK)

1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa

2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo. Navedena će cesta biti zatvorena za sav promet, osim za vozila sigurnosnih osoba i vozila s navedenim akreditacijama

3. Parkiralište ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će zatvoreno za javnost na dan utakmice (24.7.), a moći će mu pistupiti isključivo vozila uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo za utakmicu Dinamo – Hapoel

Tekst: gnk dinamo

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply