ZET: Izmjene u tramvajskom i autobusnom prometu

ZET: Izmjene u tramvajskom i autobusnom prometu

Zbog radova u Ilici, na dijelu od Ulice Republike Austrije do Frankopanske ulice, koji će se izvoditi od ponedjeljka, 23. srpnja do petka, 27. srpnja bit će onemogućen prolazak tramvaja južnim kolosijekom u pravcu Trga bana
Josipa Jelačića.

Zbog toga će tramvajske linije 6 i 11 prometovati djelomično izmijenjenim trasama:
Linija 11: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva – Savska – Frankopanska – Trg bana Josipa Jelačića i dalje redovitom trasom do Dupca. U povratku iz Dupca prema Črnomercu, tramvajska linija 11 prometovat će redovitom trasom.
Linija 6: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva – Savska – Frankopanska – Trg bana Josipa Jelačića i dalje redovitom trasom do Sopota. U povratku iz Sopota prema Črnomercu, tramvajska linija 6 prometovat će
uobičajenom trasom.

Zbog sanacije krova stambene zgrade Mihanovićeva 20, tramvajsko stajalište „Botanički vrt“ u smjeru Savske ceste, od ponedjeljka 23. srpnja privremeno se izmješta na nekadašnju lokaciju, zapadno od Kumičićeve ulice. Očekuje se da će stajalište biti izmješteno do kraja mjeseca rujna.

Zbog radova na izgradnji rotora u zoni raskrižja Ulice Ljudevita Posavskog i Kolodvorske ulice, koji će trajati do 3. rujna, autobusna linija 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) će od ponedjeljka, 23. srpnja, radnim danom prometovati prema novom, prilagođenom rasporedu.

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply