SP RUSIJA 2018/ZLATKO DALIĆ: Sutra će biti sraz, dviju velikih momčadi

SP RUSIJA 2018/ZLATKO DALIĆ: Sutra će biti sraz, dviju velikih momčadi

Rekao je izbornik Zlatko Dalić, na konferenciji za novinare koja je održana u Nizhny Novgordu, gdje Hrvatska igra svoju drugu utakmicu protiv Argentine.

– Nemam dileme oko sastava, bit će nekih sitnih promjena u taktici i u sastavu. Protiv Nigerije smo igrali dobro i nema potrebe za većim promjenama. Moramo čuvati svoj stil igre i pokazati kvalitetu.- rekao je Zlatko Dalić.

Ivan Rakitić odigrao je za reprezentaciju jako puno utakmica, ali ovo će biti prva protiv Argentine.

– Lijepo je igrati protiv jedne od najjačih reprezentacija na svijetu. Želimo igrati na najboljem nivou kako bi svima pokazali da imamo jaku momčad. Bez obzira na njihov kiks protiv Islanda, ništa se neće promijeniti, oni su i dalje favoriti i u skupini i na turniru. Morat ćemo igrati dobro. Poštujem Argentinu, oni su jasan favorit naše grupe, i znamo da će nam biti teško, ali najbolji ne pobjeđuju uvijek.- rekao je Ivan Rakitić.

-Velika je privilegija igrati s Lukom i Leom. Oni su potpuno drugačiji što se tiče stila, Leo je najvažniji igrač Barcelone, dok je Luka naš kapetan. – rekao je Ivan Rakitić.

Izbornik Dalić, uvjeren je da njegovi dečki mogu napraviti dobar rezultat, na ovom prvenstvu.

– Vjerujem u dečke i u našu reprezentaciju. Oni su za mene najbolji na svijetu. Ako sutra pokažemo dobru igru, onda možemo daleko, dogurati. Sutra prije utakmice reći ću im samo da uživaju u nogometu, jer igraju protiv najbolje reprezentacije na svijetu i protiv najboljeg igraća na svijetu.- rekao je izbornik Dalić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA//HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

 

Leave a Reply