Požar i u zapadnom dijelu Zagreba – gori zgrada C.I.O.S.-a

Požar i u zapadnom dijelu Zagreba – gori zgrada C.I.O.S.-a

Požar koji je buknuo u zapadnome dijelu grada Zagreba gdje gori zgrada tvrtke C.I.O.S.-a za prikupljanje i preradu otpada pod kontrolom je, a vatrogasci nastavljaju gasiti taj požar.

Operativno dežurstvo zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe (JVP) potvrdilo je Hini da su dojavu o novom požaru u Zagrebu – ovoga puta u zapadnom dijelu grada primili u 20 sati i šest minuta te da su na mjesto požara, zgradu C.I.O.S.-a uputili više vatrogasnih vozila, od kojih i neka s tek požarišta u istočnom dijelu grada u Heinzleovoj ulici.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama priopćo je da je u subotu navečer oko 19 sati centar veze JVP Grada Zagreba dobio dojavu o požaru na adresi Heinzelova 66, a izlaskom na teren utvrđeno je da se je riječ o požaru u napuštenom skladištu te da gori oko 30 četvornih metara PVC materijala.

U međuvremenu centar veze primio je i dojavu o požaru u Jankomiru gdje gori zgrada tvrtke C.I.O.S.

Navedeno je da su terenu sve vatrogasne ekipe s petnaest vatrogasnih vozila i pedesetak vatrogasaca, dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, te da će očevid, koji će biti obavljen kada vatrogasci ugase požar, utvrditi njegov uzrok.

Tekst: HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply