Hrvatska Tattoo Konvencija 2018., sajam tetoviranja i opreme

Hrvatska Tattoo Konvencija 2018., sajam tetoviranja i opreme

Po peti puta u samom centru Zagreba u atriju kina Studentskog centra na adresi Savska cesta 25, kao i prethodna četiri puta, održati će se Hrvatska Tattoo Konvencija 2018., sajam tetoviranja i opreme, poslastica za sve ljubitelje tetovaža!

  • dogovorite svoj termin kod domaćih i stranih majstora tetoviranja koji izlažu i tetoviraju na konvenciji
  • naučite više o tetoviranju i o najnovijim trendovima tetoviranja i opreme
  • educirajte se na seminarima i prezentacijama tetovaža
  • prijavite se sa svojom tetovažom u izbor najboljih tetovaža i osvojite nagrade sponzora
  • kupite artikle vodećih svjetskih distributera opreme za tetoviranje i piercing
  • dobro se provedite uz bogat zabavni program

U tri dana konvencije vodeći hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstaviti će nam se sa svojim vrhunskim radovima a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose. Na konvenciji će osim hrvatskih majstora tetovaža sudjelovati i poznati majstori iz Japana, Slovenije, Njemačke, Meksika, BiH i Italije. Na samoj konvenciji moći ćete se istetovirati kod vašeg omiljenog majstora (pogledajte potvrđene majstore na Facebook stranici konvencije i dogovorite svoj termin) a možda upravo vaša tetovaža osvoji i neku od nagrada. Natjecanja za najbolje tetovaže održavati će se svaku večer sva tri dana konvencije a najbolji majstor tetoviranja putuje u Englesku gdje dobija plaćen štand i pravo učestvovanja na najprestižnijoj tattoo konvenciji na Svijetu, Londonskoj Tattoo Konvenciji u rujnu ove godine!

Konvencija biti će upotpunjena raznim zabavnim programima, prezentacijama i edukacijskim seminarima. U subotu 19.5. tijekom dana održati će se Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu, na kojem će vodeći make up artisti Hrvatske odabrati najbolji rad oslikavanja tijela. Natjecanje se održava u subotu popodne od 12h a pobjednik natjecanja nastupa na Svjetskom prvenstvu!

Natjecanja u najboljim tetovažama i bodypaintingu prava su poslastica za sve snimatelje i fotografe gdje mogu snimiti raznorazne istetovirane i ispirsane face te djevojke oslikanih tijela i lica od strane naših najboljih make up artista. Tu će također biti i izbor za najljepšu Pin Up hrvaticu, a pozivamo i sve vlasnike classic američkih auta i oldtimera da nam se pridruže na parkingu konvencije gdje će se ujedno održati i fotosession sa pinup i tetoviranim djevojkama!

Na konvenciji ćete također imati prilike vidjeti Street Magic Show iluzioniste Aryana, gutača plamena Dominika a u sklopu konvencije održati će se natjecanje za najljepše brkove i bradu!

Zaplešite u subotu od 18-20h uz vokalni sastav Gelato Sisters i pogledajte modni performans Modne Sove!

Posjetite nas, napravite novu ili svoju prvu tetovažu, zabavite se uz zabavni program, educirajte se, kupite opremu, razgledajte bez obveze.  Svi ste dobrodošli!

RADNO VRIJEME:

Petak: 12:00 – 23:00
Subota: 10:00 – 24:00
Nedjelja: 10:00 – 20:00

CIJENA ULAZNICA:

Hrvatska Tattoo Konvencija 18.19.20.5.

35 kn / – jedan dan
90 kn / – za sva 3 dana

Leave a Reply