GRADSKA SKUPŠTINA: Nezadovoljni navijači Dinama dijelili letke, NE PRODAJE SE SVETINJA

GRADSKA SKUPŠTINA: Nezadovoljni navijači Dinama dijelili letke, NE PRODAJE SE SVETINJA

Gradske zastupnike dočekali su nezadovoljni navijači GNK Dinama, koji su dijelili letke, kako bi zastupnike upozorili na privatizaciju kluba, s kojom se oni ne slažu.

Po riječima navijača Uprava GNK Dinama od 2104. godine izrađuje elaborat kojim bi se pokrenula ponovna privatizacija kluba, i tako bi se po mišljenju navijača legalizirala pljačka Dinama.

-Mi se protivimo privatizaciji kluba, klub  je Udruga građa, gdje svaki član ima prvo glasa, dok mi u slučaju Dinama nemamo nikakva prava. Uprava kluba se uporno trudi protjerati nas, sada su i maloljetnima zabranili ulazak na tribine. Borit ćemo se za klub, u subotu smo imali mirni  prosvjed, pozivamo građane da nas podrže, jer mi nemamo što izgubiti.- rekao je jedan od navijača.

Zahtjev prema gradskim zastupnicima glasi: „Ovim putem zahtijevamo od Skupštine Grada Zagreba da momentalno putem svojih nadležnih tijela i organa vlasti onemogući rad nelegalne i nedemokratski ustrojene Skupštine GNK Dinama te da se pokrene proces raspisivanja izbora po načelu jedan član = jedan glas. Predugo trpimo samovolju, tiraniju i pljačka u Dinamu koja ima politički blagoslov lokalne vlasti. Dinamo treba deratizirati, a ne privatizirati. NE PRODAJE SE SVETINJA!“, završetak citata.

Prije početka sjednice letak je komentirao i gradonačelnik Milan Bandić.

-Tko je potpisao letak, ne znam o čemu je riječ. Privatizacija je moguća, ali po zakonu, ali ja letke ne čitam.- rekao je Milan Bandić.

Tekst/Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply